Апликација за тражење сексуалног партнера све популарнија

Апликација Wхиплр, која корисницима омогућава да пронађу партнера за секс као из "50 нијанси сиве", већ има 120.000 корисника.

Информационе технологије 06.06.2015 | 10:04
Апликација за тражење сексуалног партнера све популарнија

Апликација Wхиплр, која корисницима омогућава да пронађу партнера за секс као из "50 нијанси сиве", открила је које су најперверзније земље, а међу њима се нашао и Ватикан.

Лансирана прошлог фебруара, Wхиплр је за кратко време постала веома популарна. Ова апликација, која себе представља као "фетишистичку верзију" Тиндер-а, идеална је за оне који трагају за својим Кристијаном Грејом. Већ има 120.000 корисника, што пружа могућност да се изведе одређена статистика.

На основу прикупљених података, како је објављено на сајтовима, установљено је да су прве на листи "неваљалих" земаља Сједињене Америчке Државе, за којима следе Велика Британија, Канада, Италија и Холандија.

Комерцијални директор Wхиплр-а Данијел Севит изјавио је да је изненађен великим бројем корисника у иностранству, посебно у Ватикану.

"Детаљнијим анализама смо дошли до изненађујућих резултата. Wхиплр користи велики број људи у Риму, а посебно у Ватикану. Нисмо превели апликацију на друге језике (Wхиплр је на енглеском), али очигледно је да неки облици комуникације не познају језичке баријере", навео је он.

Анкета открива, такође, да се сексуалне склоности разликују од земље до земље, Тако Американци највише воле БДСМ (бондаге, дисциплине, доминанце и субмишион - везивање, дисциплина, доминација и потчињеност), док Британци преферирају бичевање, а Немци да разговарају током секса.

Што се аксесоара тиче, Холанђани воле латекс и кожу, а Аусталијанци лисице.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар