Aplikacija za traženje seksualnog partnera sve popularnija

Aplikacija Whiplr, koja korisnicima omogućava da pronađu partnera za seks kao iz "50 nijansi sive", već ima 120.000 korisnika.

Informacione tehnologije 06.06.2015 | 10:04
Aplikacija za traženje seksualnog partnera sve popularnija

Aplikacija Whiplr, koja korisnicima omogućava da pronađu partnera za seks kao iz "50 nijansi sive", otkrila je koje su najperverznije zemlje, a među njima se našao i Vatikan.

Lansirana prošlog februara, Whiplr je za kratko vreme postala veoma popularna. Ova aplikacija, koja sebe predstavlja kao "fetišističku verziju" Tinder-a, idealna je za one koji tragaju za svojim Kristijanom Grejom. Već ima 120.000 korisnika, što pruža mogućnost da se izvede određena statistika.

Na osnovu prikupljenih podataka, kako je objavljeno na sajtovima, ustanovljeno je da su prve na listi "nevaljalih" zemalja Sjedinjene Američke Države, za kojima slede Velika Britanija, Kanada, Italija i Holandija.

Komercijalni direktor Whiplr-a Danijel Sevit izjavio je da je iznenađen velikim brojem korisnika u inostranstvu, posebno u Vatikanu.

"Detaljnijim analizama smo došli do iznenađujućih rezultata. Whiplr koristi veliki broj ljudi u Rimu, a posebno u Vatikanu. Nismo preveli aplikaciju na druge jezike (Whiplr je na engleskom), ali očigledno je da neki oblici komunikacije ne poznaju jezičke barijere", naveo je on.

Anketa otkriva, takođe, da se seksualne sklonosti razlikuju od zemlje do zemlje, Tako Amerikanci najviše vole BDSM (bondage, discipline, dominance i submišion - vezivanje, disciplina, dominacija i potčinjenost), dok Britanci preferiraju bičevanje, a Nemci da razgovaraju tokom seksa.

Što se aksesoara tiče, Holanđani vole lateks i kožu, a Austalijanci lisice.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar