Лејди Гага са вјереником ужива у Београду

Америчка музичка звезда очарана ноћним животом Београда, а наредних дана боравиће у Дрвенграду. У комбинезону, без брусхалтера, певачица шетала поред Саве.

Забава 04.06.2015 | 08:27
Лејди Гага са вјереником ужива у Београду

СВЕТСКА музичка звезда Лејди Гага, која је допутовала у Београд, где њен вереник Тејлор Кини снима хорор филм "Шума", уживала је у чарима српске престонице. Контроверзна певачица је исте вечери када је стигла у Србију, после кратког предаха, отишла у провод. Најпре је са вереником била на вечери у једном ресторану, а затим су виђени поред Саве.

На њеној фан-страници на "Твитеру" објављене су фотографије из ноћног провода, на којима се певачица у кратком провокативном комбинезону, без брусхалтера, шета са будућим супругом. Пар се у пратњи обезбеђења затим упутио у један престонички стриптиз клуб, где се проводио до раних јутарњих сати. Гага је толико била очарана атмосфером у клубу да је потрошила око 150.000 динара.

У уторак су новинарске екипе и најватренији фанови сатима чекали испред новобеоградског хотела "Хајат", у којем је певачица одсела. Информације су навирале из часа у час, али нико није знао тачно време када ће певачица изаћи из хотела. Обожаваоци су нагађали у којој одевној комбинацији би Гага могла да се појави.

Док су неки прижељкивали да омалену певачицу виде нагу, други су је замишљали у цветној лепршавој хаљиници. Оно око чега су били сагласни јесте да ће Гага сигурно изгледати лепо и оригинално. У нади да ће видети омиљену музичку звезду, многи су пропустили школску наставу. Са ранчевима на леђима, на усијаном асфалту и плус 30 степени, неуморно су чекали свог идола. Али, нису дочекали певачицу!

Мада је обезбеђење забранило прилазак хотелу, група обожавалаца је неколико пута покушала да уђе у "Хајат", а у једном тренутку се чак и попела на осми спрат где се налази председнички апартман број 818, који је звезди био на располагању. Будући да је обезбеђење одмах реаговало, фанови су се убрзо нашли на улици са новинарским екипама и више од пет сати чекали сребрни џип који је претходне ноћи возио певачицу по Београду.

Око 17 часова било је предвиђено да Гага напусти хотел и крене у Дрвенград, који ће наредних дана, током њеног боравка, бити затворен за посетиоце. Музичка дива је, по свему судећи, желела да упозна и природне лепоте Србије и зато је изабрала Мећавник, чувено етно-село Емира Кустурице. Певачица ће тако бити близу свог вереника који у шумама Таре наредних дана наставља снимање филма.

Певачица је у Београд допутовала како би провела неколико дана уз Тејлора Кинија, који у филму "Шума", режисера Џејсона Заде, игра главну мушку улогу. Будући да му је партнерка лепа глумица Натали Дормер из серије "Игра престола", спекулише се да је Лејди Гага стигла у Србију како би будућег супруга држала на оку. Звезда ће у Србији провести неколико дана, јер већ у понедељак има заказан концерт у "Ројал Алберт холу" у Лондону.

ТАРА КАО ЈАПАН

РАДЊА филма "Шума" дешава се у Аокигахари, озлоглашеној шуми у Јапану, познатој по многобројним самоубиствима, а предели Таре дочараће тај амбијент. Главна јунакиња је млада Американка Сара (Натали Дормер) која одлази у Аокигахару у потрагу за сестром близнакињом, несталом у овим пределима. Упркос упозорењима да "остане" на стази, Сара почиње да лута шумом и суочава се са измученим душама умрлих.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар