Lejdi Gaga sa vjerenikom uživa u Beogradu

Američka muzička zvezda očarana noćnim životom Beograda, a narednih dana boraviće u Drvengradu. U kombinezonu, bez brushaltera, pevačica šetala pored Save.

Zabava 04.06.2015 | 08:27
Lejdi Gaga sa vjerenikom uživa u Beogradu

SVETSKA muzička zvezda Lejdi Gaga, koja je doputovala u Beograd, gde njen verenik Tejlor Kini snima horor film "Šuma", uživala je u čarima srpske prestonice. Kontroverzna pevačica je iste večeri kada je stigla u Srbiju, posle kratkog predaha, otišla u provod. Najpre je sa verenikom bila na večeri u jednom restoranu, a zatim su viđeni pored Save.

Na njenoj fan-stranici na "Tviteru" objavljene su fotografije iz noćnog provoda, na kojima se pevačica u kratkom provokativnom kombinezonu, bez brushaltera, šeta sa budućim suprugom. Par se u pratnji obezbeđenja zatim uputio u jedan prestonički striptiz klub, gde se provodio do ranih jutarnjih sati. Gaga je toliko bila očarana atmosferom u klubu da je potrošila oko 150.000 dinara.

U utorak su novinarske ekipe i najvatreniji fanovi satima čekali ispred novobeogradskog hotela "Hajat", u kojem je pevačica odsela. Informacije su navirale iz časa u čas, ali niko nije znao tačno vreme kada će pevačica izaći iz hotela. Obožavaoci su nagađali u kojoj odevnoj kombinaciji bi Gaga mogla da se pojavi.

Dok su neki priželjkivali da omalenu pevačicu vide nagu, drugi su je zamišljali u cvetnoj lepršavoj haljinici. Ono oko čega su bili saglasni jeste da će Gaga sigurno izgledati lepo i originalno. U nadi da će videti omiljenu muzičku zvezdu, mnogi su propustili školsku nastavu. Sa rančevima na leđima, na usijanom asfaltu i plus 30 stepeni, neumorno su čekali svog idola. Ali, nisu dočekali pevačicu!

Mada je obezbeđenje zabranilo prilazak hotelu, grupa obožavalaca je nekoliko puta pokušala da uđe u "Hajat", a u jednom trenutku se čak i popela na osmi sprat gde se nalazi predsednički apartman broj 818, koji je zvezdi bio na raspolaganju. Budući da je obezbeđenje odmah reagovalo, fanovi su se ubrzo našli na ulici sa novinarskim ekipama i više od pet sati čekali srebrni džip koji je prethodne noći vozio pevačicu po Beogradu.

Oko 17 časova bilo je predviđeno da Gaga napusti hotel i krene u Drvengrad, koji će narednih dana, tokom njenog boravka, biti zatvoren za posetioce. Muzička diva je, po svemu sudeći, želela da upozna i prirodne lepote Srbije i zato je izabrala Mećavnik, čuveno etno-selo Emira Kusturice. Pevačica će tako biti blizu svog verenika koji u šumama Tare narednih dana nastavlja snimanje filma.

Pevačica je u Beograd doputovala kako bi provela nekoliko dana uz Tejlora Kinija, koji u filmu "Šuma", režisera Džejsona Zade, igra glavnu mušku ulogu. Budući da mu je partnerka lepa glumica Natali Dormer iz serije "Igra prestola", spekuliše se da je Lejdi Gaga stigla u Srbiju kako bi budućeg supruga držala na oku. Zvezda će u Srbiji provesti nekoliko dana, jer već u ponedeljak ima zakazan koncert u "Rojal Albert holu" u Londonu.

TARA KAO JAPAN

RADNjA filma "Šuma" dešava se u Aokigahari, ozloglašenoj šumi u Japanu, poznatoj po mnogobrojnim samoubistvima, a predeli Tare dočaraće taj ambijent. Glavna junakinja je mlada Amerikanka Sara (Natali Dormer) koja odlazi u Aokigaharu u potragu za sestrom bliznakinjom, nestalom u ovim predelima. Uprkos upozorenjima da "ostane" na stazi, Sara počinje da luta šumom i suočava se sa izmučenim dušama umrlih.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar