Истина о Тејлор Свифт

Она се издаје за савршену особу. Од када постоји Форбсова листа, она је најмлађа жена икада која је доспела на њу. Освојила је 7 "Гремија" и има пет платинастих албума. Има 25 година и ипак не тако беспрекорну причу.

Забава 02.06.2015 | 08:10
Истина о Тејлор Свифт

Ова певачица је позната по томе да текстове песама сама пише и сама доноси одлуке. Она никада није пушила, нити пије алкохол. Представља себе као безгрешну особу, која је анђео.

Међутим, страни медији истичу да је све то далеко од истине.

"Она је ненормално неуротична. О сваком и најмањем детаљу је у стању да размишља данима док га не уради како жели. За свој велики успех може да захвали и пријатељству са Бон Џовијем и принцом Вилијамом", каже извор.

Одрасла је са веома богатим родитељима који су јој пружили детињство из бајке. Њени мајка и отац су преко утицајних пријатеља успели да је "убаце" у свет "Дизнијеве" деце, па се тако још као мала нашла у дечјим филмовима.

Редовно је ишла у кампове у којим је учила Библију. Иако се издаје за особу која не игра на сексепил, приватно, како каже извор, уопште није тако. На њеној листи мушкараца се последњих година налази много више мушкараца него што је познато јавности. Познато је да је била са глумцима Џејком Гиленхолом и Тејлором Лотнером, затим са певачима Џоом Џонасом и Џонијем Мајером, а ту су и чувени Хари Стајлс и Конор Кенеди, праунук Роберта Кенедија. Тренутно је у вези са ди-џејем Калвином Харисом. Подсмевају јој се због тога с колико њих је била и на интернету збијају шале.

Тејлор је свакодневно на ригорозној дијети и једе само 500 калорија дневно.

Извор наводи да цео њен имиџ прави јак ПР тим, да је њихова идеја да се она представља као цвећка, а да је славна певачица заправо далеко од тога.

Извор: Супер жена

Коментари / 0

Оставите коментар