Istina o Tejlor Svift

Ona se izdaje za savršenu osobu. Od kada postoji Forbsova lista, ona je najmlađa žena ikada koja je dospela na nju. Osvojila je 7 "Gremija" i ima pet platinastih albuma. Ima 25 godina i ipak ne tako besprekornu priču.

Zabava 02.06.2015 | 08:10
Istina o Tejlor Svift

Ova pevačica je poznata po tome da tekstove pesama sama piše i sama donosi odluke. Ona nikada nije pušila, niti pije alkohol. Predstavlja sebe kao bezgrešnu osobu, koja je anđeo.

Međutim, strani mediji ističu da je sve to daleko od istine.

"Ona je nenormalno neurotična. O svakom i najmanjem detalju je u stanju da razmišlja danima dok ga ne uradi kako želi. Za svoj veliki uspeh može da zahvali i prijateljstvu sa Bon Džovijem i princom Vilijamom", kaže izvor.

Odrasla je sa veoma bogatim roditeljima koji su joj pružili detinjstvo iz bajke. Njeni majka i otac su preko uticajnih prijatelja uspeli da je "ubace" u svet "Diznijeve" dece, pa se tako još kao mala našla u dečjim filmovima.

Redovno je išla u kampove u kojim je učila Bibliju. Iako se izdaje za osobu koja ne igra na seksepil, privatno, kako kaže izvor, uopšte nije tako. Na njenoj listi muškaraca se poslednjih godina nalazi mnogo više muškaraca nego što je poznato javnosti. Poznato je da je bila sa glumcima Džejkom Gilenholom i Tejlorom Lotnerom, zatim sa pevačima Džoom Džonasom i Džonijem Majerom, a tu su i čuveni Hari Stajls i Konor Kenedi, praunuk Roberta Kenedija. Trenutno je u vezi sa di-džejem Kalvinom Harisom. Podsmevaju joj se zbog toga s koliko njih je bila i na internetu zbijaju šale.

Tejlor je svakodnevno na rigoroznoj dijeti i jede samo 500 kalorija dnevno.

Izvor navodi da ceo njen imidž pravi jak PR tim, da je njihova ideja da se ona predstavlja kao cvećka, a da je slavna pevačica zapravo daleko od toga.

Izvor: Super žena

Komentari / 0

Ostavite komentar