Ухапшен бивши директор “Босналијека”

Един Арсланагић, бивши генерални директор "Босналијека", који је првоосумњичени у афери "Бајер", у којој је до сада ухапшено седам особа због сумњи за криминалне радње, приведен је јуче на Сарајевском аеродрому након што се из САД вратио у Сарајево.

Босна и Херцеговина 01.06.2015 | 12:46
Ухапшен бивши директор “Босналијека”

Информацију о Арсланагићевом повратку у БиХ потврдила је и његов адвокат Сенка Ножица.

"Као што смо и рекли на рочишту о одређивању притвора да ће се наш клијент вратити у недјељу, тако је и било. Значи, није било говора ни о каквом бијегу нити се он крио. Имао је повратну карту, а био је у посјети сину. Чим је дошао, Гранична полиција га је задржала те спровела до Централног затвора у Сарајеву, с обзиром на то да му је одређен притвор", рекла је Ножица за Дневни аваз.

Тужилаштво Кантона Сарајево, које је издало налог за хапшење осумњичених, затражило је од Кантоналног суда Сарајево да за Едином Арсланагићем буде расписана међународна потјерница.

Судија Хусеин Делалић рекао је јуче да ће наредба за расписивање потјернице бити затражена и за Бојана Кебеа, бившег директора "Босналијека" за маркетинг, с обзиром на то да се он налази у Словенији.

У акцији СИПА-е и МУП-а КС ухапшени су Шефик Ханџић, Хасан и Јасмин Шепо, Амар Арсланагић, Самир Телибечиревић, Аида Селвић и Изет Арсланагић. За све њих одређен је једномјесечни притвор, а сумњиче за се вишемилионски криминал.

Извор: Дневни аваз

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Неле К.

01.06.2015 08:18

Шта би рекао др. Арсла?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како год

01.06.2015 08:29

Ова Влада у ФБиХ профункционисала и они Бога ми хапсе своје тајкуне и лопове па цак и замјенике министара а у нас само празна прица а у свему смо бољи по насим политицарима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

01.06.2015 09:57

А мене не смије нико да дира ја сам Баја из Лакташа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лклк

01.06.2015 11:08

Не зна више ко више краде ?

ОДГОВОРИТЕ