Нови детаљи о животу Ејми Вајнхаус

Захваљујући актуелном документарцу "Ејми", приче о њној смрти поновно пуне новинске ступце, а о свему је први пут проговорио и брат супруга Ејми Вајнхаус, Хери Сивил.

Забава 01.06.2015 | 09:19
Нови детаљи о животу Ејми Вајнхаус

Присетио се тренутака када је гледао њу и Блејка како његовог 14-годишњег брата Фредија нуде кокаином и како је брак с Ејми уништио њихову породицу.

"Изгледало је као да су наумили да униште једно другог и није им било битно кога ће повући са собом. Било је то као да гледате два воза која јуре према неизбежном судару", говори 22-годишњак.

Иако није био сигуран треба ли уопште да да интервју, Хери објашњава: "Осећам се помало кривим јер сви знају да је Блејк упознао Ејми с тешким дрогама. Нисмо причали две године јер кривио сам га за све што се догодило. Нисам га мрзео, али желео сам да Ејми буде жива. Помирили смо се тек пре две године".

Али, додаје да је упркос помирењу, цела ова прича уништила њихову породицу: "Људи су пљували на нас и називали нас зависницима. Блејк је демонизован, а људи су се почели понашати као да болујемо од неке заразне болести. Мама и тата су се развели. Увек смо били блиски, али сад ретко виђамо оца. Мама жели да спасе Блејка, али изгубила је посао и новац да би га одвела на рехабилитацију".

Извор: Супер жена

Коментари / 0

Оставите коментар