Последња емисија Дејвида Летермана

Дејвид Летерман пензионисао се ноћас уз коментаре четворице америчких председника да је њихова дугогодишња национална ноћна мора завршена.

Забава 21.05.2015 | 11:47
Последња емисија Дејвида Летермана

Дејвид Летерман пензионисао се ноћас уз коментаре четворице америчких председника да је њихова дугогодишња национална ноћна мора завршена и низ познатих личности који су саставили листу од 10 ствари које су желели да кажу овом водитељу.

Снимљени увод председника Барака Обаме и бивших председника Џорџа Буша, Била Клинтона и Џорџа В. Буша, алудирао је на обраћање јавности председника Џералда Форда који је дошао на власт после оставке Ричарда Никсона 1974.

Десет познатих личности од Стива Мартина до Тине Феј саставило је последњу Топ 10 листу "ствари које сам увек желео да кажем Дејву".

Џулија Луис Драјфус је, уз Џерија Сајнфелда, поручила: "Хвала што си ми дозволио да учествујем у још једном разочаравајућем финалу серије". Број један припао је Билу Мареју: "Дејв, никада нећу имати новац који ти дугујем".

Летерман се опростио после 33 године рада и 6.028 емитовања свог касног ноћног шоуа на телевизијама Си-Би-Ес и Ен-Би-Си.

Водитеља, познатог по Топ 10 листама и ироничном смислу за хумор, замениће у септембру Стивен Колберт.

Летерман је свој шоу почео на Ен-Би-Си-ју у фебруару 1982. године и његове емисије су увек биле више од само шаљивих скечева. Познате личности су се или "капирале" са њим или не а један од најупечатљивијих момената било је гостовање Шер која га је небираним речником назвала кретенчином.

Пребацио се на Си-Би-Ес 1993. када је Ен-Би-Си термин дао Џеју Леноу, што му Летерман никада није заборавио.

Извор:Новости

Коментари / 0

Оставите коментар