Poslednja emisija Dejvida Letermana

Dejvid Leterman penzionisao se noćas uz komentare četvorice američkih predsednika da je njihova dugogodišnja nacionalna noćna mora završena.

Zabava 21.05.2015 | 11:47
Poslednja emisija Dejvida Letermana

Dejvid Leterman penzionisao se noćas uz komentare četvorice američkih predsednika da je njihova dugogodišnja nacionalna noćna mora završena i niz poznatih ličnosti koji su sastavili listu od 10 stvari koje su želeli da kažu ovom voditelju.

Snimljeni uvod predsednika Baraka Obame i bivših predsednika Džordža Buša, Bila Klintona i Džordža V. Buša, aludirao je na obraćanje javnosti predsednika Džeralda Forda koji je došao na vlast posle ostavke Ričarda Niksona 1974.

Deset poznatih ličnosti od Stiva Martina do Tine Fej sastavilo je poslednju Top 10 listu "stvari koje sam uvek želeo da kažem Dejvu".

Džulija Luis Drajfus je, uz Džerija Sajnfelda, poručila: "Hvala što si mi dozvolio da učestvujem u još jednom razočaravajućem finalu serije". Broj jedan pripao je Bilu Mareju: "Dejv, nikada neću imati novac koji ti dugujem".

Leterman se oprostio posle 33 godine rada i 6.028 emitovanja svog kasnog noćnog šoua na televizijama Si-Bi-Es i En-Bi-Si.

Voditelja, poznatog po Top 10 listama i ironičnom smislu za humor, zameniće u septembru Stiven Kolbert.

Leterman je svoj šou počeo na En-Bi-Si-ju u februaru 1982. godine i njegove emisije su uvek bile više od samo šaljivih skečeva. Poznate ličnosti su se ili "kapirale" sa njim ili ne a jedan od najupečatljivijih momenata bilo je gostovanje Šer koja ga je nebiranim rečnikom nazvala kretenčinom.

Prebacio se na Si-Bi-Es 1993. kada je En-Bi-Si termin dao Džeju Lenou, što mu Leterman nikada nije zaboravio.

Izvor:Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar