Вива Воx у избору за најбољу музичку обраду

Пре пар дана је у Лас Вегасу одржана спектакуларна додела Билборд музичких награда, уз директан пренос на престижној америчкој телевизијској мрежи АБЦ, која је за ту прилику припремила и специјалну емисију "загревања" пред велики шоу. У овој емисији, уз највеће светске звезде, своје место је нашао и познати београдски хор Вива Воx, који је недавно прославио десетогодишњицу рада концертом у препуној Комбанк Арени.

Забава 20.05.2015 | 11:38
Вива Воx у избору за најбољу музичку обраду

У одломку из емисије који је хор Вива Воx поставио на своју званичну Фацебоок страницу, водитељка предлаже увођење нове категорије Билборд награда под називом "Најбоља обрада" посвећене онима који су подигли актуелне хитове на још виши ниво обрадивши их на свој начин, а потом наводи неколицину извођача који су по мишљењу продуцената емисије заслужили да буду финалисти ове категорије.

Вива Воx се са својим видеом "Топ 14 Сонгс оф 2014" нашао међу два најбоља извођача, између којих продукција АБЦ Неwс-а није могла да се определи.

Видео о коме је реч заправо је микс 14 најпопуларнијих песама из прошле године у акапела извођењу, без пратње инструмената, по коме је Вива Воx познат.

Да ли ће предлог о увођењу нове категорије бити усвојен и да ли ћемо можда следеће сезоне гледати Вива Воx и у званичној конкуренцији Билборд музичких награда, остаје да се види.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар