Адил скоро убиједио Ану да му опрости

Певач Адил Максутовић и његова бивша невенчана супруга Ана Рамадановски активно преговарају мимо суда о помирењу. Свако од њих има своје разлоге за то, а да ли ће Адил удовољити захтевима жене са којом има дете, остаје да се види.

Забава 20.05.2015 | 11:37
Адил скоро убиједио Ану да му опрости

Припремно рочиште које је данас одржано у Палати Правде било је затворено за јавност, те представаници медија нису могли да присуствују јавном суочавању бивших невенчаних супружника први пут откад је против Адила покренут поступак за насиље над женом, у марту ове године.

Томе су претходила саслушања у полицији и пред истражним судијом и када је скоро дошло до пресуде певачу што је још у децембру 2013. године тукао Ану, ћерку Џеја Рамадановског, како је она тврдила, њих двоје су суду затражили краћи временски рок да се нагоде, чиме би и био окончан поступак против Адила.

Портпарол Првог основног суда Ивана Рамић изјавила је за "Блиц" да су Адил Максутовић и Ана Рамадановски најавили мирно решавање спора.

- Најавили су мирно решавање спора и заменик тужиоца у поступку се сагласио са тиме. Међутим, брачни пар је тражио да им се да одређени рок, па је судија одредио да се суђење настави 25. јуна - рекла је Рамић.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар