Adil skoro ubijedio Anu da mu oprosti

Pevač Adil Maksutović i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ramadanovski aktivno pregovaraju mimo suda o pomirenju. Svako od njih ima svoje razloge za to, a da li će Adil udovoljiti zahtevima žene sa kojom ima dete, ostaje da se vidi.

Zabava 20.05.2015 | 11:37
Adil skoro ubijedio Anu da mu oprosti

Pripremno ročište koje je danas održano u Palati Pravde bilo je zatvoreno za javnost, te predstavanici medija nisu mogli da prisustvuju javnom suočavanju bivših nevenčanih supružnika prvi put otkad je protiv Adila pokrenut postupak za nasilje nad ženom, u martu ove godine.

Tome su prethodila saslušanja u policiji i pred istražnim sudijom i kada je skoro došlo do presude pevaču što je još u decembru 2013. godine tukao Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, kako je ona tvrdila, njih dvoje su sudu zatražili kraći vremenski rok da se nagode, čime bi i bio okončan postupak protiv Adila.

Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić izjavila je za "Blic" da su Adil Maksutović i Ana Ramadanovski najavili mirno rešavanje spora.

- Najavili su mirno rešavanje spora i zamenik tužioca u postupku se saglasio sa time. Međutim, bračni par je tražio da im se da određeni rok, pa je sudija odredio da se suđenje nastavi 25. juna - rekla je Ramić.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar