Миличић опет игра баскет и то за - Металац!

Српски центар признао за "Новости" да се враћа кошарци и да каријеру наставља у Металцу. На листи жеља Павловић, Бирћевић, Собин...

Кошарка 20.05.2015 | 17:40
Миличић опет игра баскет и то за - Металац!

"Да, ужелео сам се кошарке. Одлучио сам да помогнем српској кошарци захваљујући проф. др Бошку Ђукановићу", каже Миличић, а његову сензационалну изјаву о повратку професионалном спорту преносе "Новости".

У уторак је на Тwиттеру осванула изјава првог човека Металца из Ваљева да жели да ангажује другог пика са НБА драфта из 2003. године Дарка Миличића.

Неколико сати касније она је потврђена и од 30-годишњег горостаса.

"Ђукановић има велике амбиције везане за Металац и град Ваљево и спреман сам да учествујем у њиховом остваривању. Он се за кошарку бори волонтерски. Препознао сам то и ту сам да све дигнемо на неки виши ниво", додао је Миличић.

Дарко и професор Ђукановић разговарали су у уторак.

"Звао сам Дарка да разговарамо, чули смо се и раније, а сада је пристао да појача Металац следеће сезоне. Он је препознао једну чисту, поштену, људску кошаркашку причу. Металац је, као клуб, у последњих годину дана показао своју величину и камо среће да имамо бар још два Металца..."

Али, долазак Миличића не би требало да буде и једино појачање овог лета. Амбиције су највеће...

"Желимо да формирамо јак тим. На листи наших жеља су и Александар Павловић, Стефан Бирчевић, Јосип Собин... Једини проблем су финансије, што Миличићу свакако није приоритет. За сада смо успевали да се изборимо са тим, надам се да ће тако бити и ове године", поручио је Бошко Ђукановић и открио једну занимљивост.

"Клуб ће се убудуће звати Ваљево. Међутим, Ваљевци и ја смо желели да се зове Равна гора, али то би имало лошу конотацију..."

Коментари / 0

Оставите коментар