Miličić opet igra basket i to za - Metalac!

Srpski centar priznao za "Novosti" da se vraća košarci i da karijeru nastavlja u Metalcu. Na listi želja Pavlović, Birćević, Sobin...

Košarka 20.05.2015 | 17:40
Miličić opet igra basket i to za - Metalac!

"Da, uželeo sam se košarke. Odlučio sam da pomognem srpskoj košarci zahvaljujući prof. dr Bošku Đukanoviću", kaže Miličić, a njegovu senzacionalnu izjavu o povratku profesionalnom sportu prenose "Novosti".

U utorak je na Twitteru osvanula izjava prvog čoveka Metalca iz Valjeva da želi da angažuje drugog pika sa NBA drafta iz 2003. godine Darka Miličića.

Nekoliko sati kasnije ona je potvrđena i od 30-godišnjeg gorostasa.

"Đukanović ima velike ambicije vezane za Metalac i grad Valjevo i spreman sam da učestvujem u njihovom ostvarivanju. On se za košarku bori volonterski. Prepoznao sam to i tu sam da sve dignemo na neki viši nivo", dodao je Miličić.

Darko i profesor Đukanović razgovarali su u utorak.

"Zvao sam Darka da razgovaramo, čuli smo se i ranije, a sada je pristao da pojača Metalac sledeće sezone. On je prepoznao jednu čistu, poštenu, ljudsku košarkašku priču. Metalac je, kao klub, u poslednjih godinu dana pokazao svoju veličinu i kamo sreće da imamo bar još dva Metalca..."

Ali, dolazak Miličića ne bi trebalo da bude i jedino pojačanje ovog leta. Ambicije su najveće...

"Želimo da formiramo jak tim. Na listi naših želja su i Aleksandar Pavlović, Stefan Birčević, Josip Sobin... Jedini problem su finansije, što Miličiću svakako nije prioritet. Za sada smo uspevali da se izborimo sa tim, nadam se da će tako biti i ove godine", poručio je Boško Đukanović i otkrio jednu zanimljivost.

"Klub će se ubuduće zvati Valjevo. Međutim, Valjevci i ja smo želeli da se zove Ravna gora, ali to bi imalo lošu konotaciju..."

Komentari / 0

Ostavite komentar