Лаушевић неће да се сели

Америка је једини његов дом. Глумац не планира да се заувек врати у Србију. За Београд га искључиво везују посао и глума.

Забава 14.05.2015 | 07:45
Лаушевић неће да се сели

Наравно, и пријатељи. Иако је завршено снимање филма “Смрдљива бајка”, због кога се Жарко Лаушевић вратио филму после 15 година, глумац још није отпутовао у Њујорк, где живи и где му је породица.

Како за “Блиц” каже извор близак овом познатом глумцу, једино што га сада везује за Београд су пријатељи, са којима жели да проведе што више времена пре него што коначно седне у авион за Америку.

Жарко је одложио пут само због пријатеља
- Жарко је завршио снимање филма због кога је и дошао у Србију, али је уместо да се одмах врати у Америку, ипак одлучио да остане још мало у Београду јер му значе дружења и неисцрпне приче с пријатељима. Са многима од њих годинама се није видео. Ипак, и поред тога Жарко не помишља да се заувек врати у Србију и Београд, јер Америка је сада његов једини дом. Тамо му је породица и тамо је последњих 15 година градио свој живот. Глума је његов посао и само због глуме је дошао у Београд. Веома му је драго што је снимио филм “Смрдљива бајка” Мирослава Момчиловића, и што се вратио својој професији. То му је дало неку нову енергију, нову снагу. Драго му је што је дуже боравио у Београду после толико година - каже извор Блица.

Сваки дан са Драганом Николићем
Колико Жарку значе дружења са људима из професије и с пријатељима које је стекао док се активно бавио глумом и био један од наших најбољих глумаца, говори чињеница да се свакодневно виђа са Драганом Николићем.
- Жарко бар два-три сата дневно проводи са Гагом, што обојици много значи - каже извор „Блица“.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар