Laušević neće da se seli

Amerika je jedini njegov dom. Glumac ne planira da se zauvek vrati u Srbiju. Za Beograd ga isključivo vezuju posao i gluma.

Zabava 14.05.2015 | 07:45
Laušević neće da se seli

Naravno, i prijatelji. Iako je završeno snimanje filma “Smrdljiva bajka”, zbog koga se Žarko Laušević vratio filmu posle 15 godina, glumac još nije otputovao u Njujork, gde živi i gde mu je porodica.

Kako za “Blic” kaže izvor blizak ovom poznatom glumcu, jedino što ga sada vezuje za Beograd su prijatelji, sa kojima želi da provede što više vremena pre nego što konačno sedne u avion za Ameriku.

Žarko je odložio put samo zbog prijatelja
- Žarko je završio snimanje filma zbog koga je i došao u Srbiju, ali je umesto da se odmah vrati u Ameriku, ipak odlučio da ostane još malo u Beogradu jer mu znače druženja i neiscrpne priče s prijateljima. Sa mnogima od njih godinama se nije video. Ipak, i pored toga Žarko ne pomišlja da se zauvek vrati u Srbiju i Beograd, jer Amerika je sada njegov jedini dom. Tamo mu je porodica i tamo je poslednjih 15 godina gradio svoj život. Gluma je njegov posao i samo zbog glume je došao u Beograd. Veoma mu je drago što je snimio film “Smrdljiva bajka” Miroslava Momčilovića, i što se vratio svojoj profesiji. To mu je dalo neku novu energiju, novu snagu. Drago mu je što je duže boravio u Beogradu posle toliko godina - kaže izvor Blica.

Svaki dan sa Draganom Nikolićem
Koliko Žarku znače druženja sa ljudima iz profesije i s prijateljima koje je stekao dok se aktivno bavio glumom i bio jedan od naših najboljih glumaca, govori činjenica da se svakodnevno viđa sa Draganom Nikolićem.
- Žarko bar dva-tri sata dnevno provodi sa Gagom, što obojici mnogo znači - kaže izvor „Blica“.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar