Станија у филму кћерке Лее Киш

Србија, земља у којој је све могуће, па и то да ћерка водитељке Лее Киш сними филм о Станији.

Забава 14.05.2015 | 07:41
Станија у филму кћерке Лее Киш

Наиме, млада Сара Јокић, која овим документарцем жели да одбрани један предмет на другој години Академије уметности, смер филмска и ТВ режија, изабрала је неколико актуелних ријалити личности, које су својим учествовањем у шоу-програмима оставиле траг. Једна од оних која је изазвала највише пажње свакако је старлета Станија Добројевић, која ће бити главна звезда овог документарца.

„Ријалити програми утичу на друштво, а наше друштво је постало ријалити“
- Идеју сам добила размишљајући о појавама које су присутне и утичу на наш свакодневни живот. Ријалити шоу-програми постали су саставни део друштва, а наше друштво је постало ријалити у правом смислу те речи, одлучила сам се управо за ту тему. На факултету сам добила велику подршку од професора Елчића, код којег сам на класи - каже Сара за „Блиц“.

С обзиром на то да старлета Станија Добројевић наплаћује своје услуге појављивања и промоције, занимало нас је да ли је и Сари тражила новац како би гостовала у овом пројекту.

- Није ми тражила новац. Станија је једна дивна и крајње једноставна девојка. Од свих учесника са њом ми је било најлакше да сарађујем - каже Сара за „Блиц“.

Водитељка ТВ „Пинк“ Леа Киш одушевљена је ћеркиним подухватом и верује да ће њен документарац бити испраћен на светском нивоу.

Подршка мајке
Поносна сам на њу. Подршка сам јој само као мама, ништа више. Сара се одлично снашла и организовала. Ово ће бити филм којим ће Академија моћи да се поноси, верујем да ће изаћи ван граница наше земље и отићи у свет - каже Леа.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар