Stanija u filmu kćerke Lee Kiš

Srbija, zemlja u kojoj je sve moguće, pa i to da ćerka voditeljke Lee Kiš snimi film o Staniji.

Zabava 14.05.2015 | 07:41
Stanija u filmu kćerke Lee Kiš

Naime, mlada Sara Jokić, koja ovim dokumentarcem želi da odbrani jedan predmet na drugoj godini Akademije umetnosti, smer filmska i TV režija, izabrala je nekoliko aktuelnih rijaliti ličnosti, koje su svojim učestvovanjem u šou-programima ostavile trag. Jedna od onih koja je izazvala najviše pažnje svakako je starleta Stanija Dobrojević, koja će biti glavna zvezda ovog dokumentarca.

„Rijaliti programi utiču na društvo, a naše društvo je postalo rijaliti“
- Ideju sam dobila razmišljajući o pojavama koje su prisutne i utiču na naš svakodnevni život. Rijaliti šou-programi postali su sastavni deo društva, a naše društvo je postalo rijaliti u pravom smislu te reči, odlučila sam se upravo za tu temu. Na fakultetu sam dobila veliku podršku od profesora Elčića, kod kojeg sam na klasi - kaže Sara za „Blic“.

S obzirom na to da starleta Stanija Dobrojević naplaćuje svoje usluge pojavljivanja i promocije, zanimalo nas je da li je i Sari tražila novac kako bi gostovala u ovom projektu.

- Nije mi tražila novac. Stanija je jedna divna i krajnje jednostavna devojka. Od svih učesnika sa njom mi je bilo najlakše da sarađujem - kaže Sara za „Blic“.

Voditeljka TV „Pink“ Lea Kiš oduševljena je ćerkinim poduhvatom i veruje da će njen dokumentarac biti ispraćen na svetskom nivou.

Podrška majke
Ponosna sam na nju. Podrška sam joj samo kao mama, ništa više. Sara se odlično snašla i organizovala. Ovo će biti film kojim će Akademija moći da se ponosi, verujem da će izaći van granica naše zemlje i otići u svet - kaže Lea.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar