Подгорица: Мучили и опљачкали Швеђанина

Држављанин Шведске опљачкан је у својој кући у мјесту Тузи код Подгорице, а нападачи су га мучили да би им дао око 5.000 евра, саопштила је црногорска полиција.

Регион 11.05.2015 | 11:30
Подгорица: Мучили и опљачкали Швеђанина

Маскирани пљачкаши били су сакривени у ормару и чекали су да Швеђанин чији су иницијали И.Ђ. уђе у кућу. Тада су изашли из ормара, везали га и тукли гуменим цријевом док им није рекао гдје крије новац, наводе у полицији. 

Када су узели новац, нападачи су побјегли, а И.Ћ. је након што се ослободио позвао полицију. У нападу је задобио лакше повреде по тијелу, те је након указане љекарске помоћи пуштен на кућно лијечење. 

Полиција не искључује могућност да су И.Ђ. опљачкале особе из његовог насеља. На ту сумњу навео их је начин на који је кривично дјело извршено. 

И.Ђ, који је наводно поријеклом из Црне Горе, недавно је дошао у Тузи. Пљачкаши су знали да има одређену суму новца и успјели су да уђу у кућу док није било власника, а потом га сачекали и опљачкали. 

Полиција интензивно ради на расвјетљавању овог случаја.

Извор: СРНА

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мрки.Ау

11.05.2015 10:18

И.Ц па сведјанин,....хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузуки

11.05.2015 12:54

За Мрки.Ау.У сведском пасосу писе да си по националности Свед без обзира из којег краја свијета цовјек био ако има сведски пасос.Контас сад.

ОДГОВОРИТЕ