Podgorica: Mučili i opljačkali Šveđanina

Državljanin Švedske opljačkan je u svojoj kući u mjestu Tuzi kod Podgorice, a napadači su ga mučili da bi im dao oko 5.000 evra, saopštila je crnogorska policija.

Region 11.05.2015 | 11:30
Podgorica: Mučili i opljačkali Šveđanina

Maskirani pljačkaši bili su sakriveni u ormaru i čekali su da Šveđanin čiji su inicijali I.Đ. uđe u kuću. Tada su izašli iz ormara, vezali ga i tukli gumenim crijevom dok im nije rekao gdje krije novac, navode u policiji. 

Kada su uzeli novac, napadači su pobjegli, a I.Ć. je nakon što se oslobodio pozvao policiju. U napadu je zadobio lakše povrede po tijelu, te je nakon ukazane ljekarske pomoći pušten na kućno liječenje. 

Policija ne isključuje mogućnost da su I.Đ. opljačkale osobe iz njegovog naselja. Na tu sumnju naveo ih je način na koji je krivično djelo izvršeno. 

I.Đ, koji je navodno porijeklom iz Crne Gore, nedavno je došao u Tuzi. Pljačkaši su znali da ima određenu sumu novca i uspjeli su da uđu u kuću dok nije bilo vlasnika, a potom ga sačekali i opljačkali. 

Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja.

Izvor: SRNA

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mrki.Au

11.05.2015 10:18

I.C pa svedjanin,....hehehehe

ODGOVORITE
Name

Suzuki

11.05.2015 12:54

Za Mrki.Au.U svedskom pasosu pise da si po nacionalnosti Sved bez obzira iz kojeg kraja svijeta covjek bio ako ima svedski pasos.Kontas sad.

ODGOVORITE