Анализа: Има ли Бајерн чему да се нада у реваншу?!

Рибери сигурно не игра, упитан и Робен! Алаба тек потрчао први пут после дуге паузе! Како ствари стоје, Гвардиола ће и у реванш са десеткованим саставом...

Фудбал 09.05.2015 | 09:00
Анализа: Има ли Бајерн чему да се нада у реваншу?!

Бајерновим мукама краја нема! Само дан пошто су доживели прави бродолом у првом мечу полуфинала Лиге шампиона са Барселоном стигло је још лоших вести - Франк Рибери дефинитивно неће играти у реваншу.

Ову информацију донео је спортски директор баварске машинерије Матијас Замер, који је рекао да је апсолутно немогуће замислити у овом тренутку да Рибери заигра против Барселоне и рекао да је сигуран да француски ас неће играти.
"Његов скочни зглоб уопште није одреаговао на терапије и то јако фрустрира", поручио је Замер.

Рибери је пропустио све утакмице још од 11. марта и сусрета са Шахтјором, када је доживео незгодну повреду, а према појединим информацијама, његов зглоб је и даље јако натечен.

Замер је открио и да је под великим знаком питања Арјен Робен, који таман што се опоравио од повреде стомачног мишића, доживео је нову повреду у недавном окршају са Дортмундом.

Једину добру вест донела је вест да је први пут на терен истрчао Давид Алаба, после више од месец дана паузе због повреде бутине. Гвардиолин специјалиста је тек почео лагано да трчкара и комплетан тренинг одрадио је под присмотром специјалиста. У сваком случају, не очекује се да би Алаба могао да заигра, пошто се и даље налази у критичној зони.

Гвардиола се налази пред великим изазовом, а за викенд ће врло вероватно промешати карте против Аугзбурга...

Реванш сусрет на Алијанц Арени игра се у уторак од 20.45.

Коментари / 0

Оставите коментар