Analiza: Ima li Bajern čemu da se nada u revanšu?!

Riberi sigurno ne igra, upitan i Roben! Alaba tek potrčao prvi put posle duge pauze! Kako stvari stoje, Gvardiola će i u revanš sa desetkovanim sastavom...

Fudbal 09.05.2015 | 09:00
Analiza: Ima li Bajern čemu da se nada u revanšu?!

Bajernovim mukama kraja nema! Samo dan pošto su doživeli pravi brodolom u prvom meču polufinala Lige šampiona sa Barselonom stiglo je još loših vesti - Frank Riberi definitivno neće igrati u revanšu.

Ovu informaciju doneo je sportski direktor bavarske mašinerije Matijas Zamer, koji je rekao da je apsolutno nemoguće zamisliti u ovom trenutku da Riberi zaigra protiv Barselone i rekao da je siguran da francuski as neće igrati.
"Njegov skočni zglob uopšte nije odreagovao na terapije i to jako frustrira", poručio je Zamer.

Riberi je propustio sve utakmice još od 11. marta i susreta sa Šahtjorom, kada je doživeo nezgodnu povredu, a prema pojedinim informacijama, njegov zglob je i dalje jako natečen.

Zamer je otkrio i da je pod velikim znakom pitanja Arjen Roben, koji taman što se oporavio od povrede stomačnog mišića, doživeo je novu povredu u nedavnom okršaju sa Dortmundom.

Jedinu dobru vest donela je vest da je prvi put na teren istrčao David Alaba, posle više od mesec dana pauze zbog povrede butine. Gvardiolin specijalista je tek počeo lagano da trčkara i kompletan trening odradio je pod prismotrom specijalista. U svakom slučaju, ne očekuje se da bi Alaba mogao da zaigra, pošto se i dalje nalazi u kritičnoj zoni.

Gvardiola se nalazi pred velikim izazovom, a za vikend će vrlo verovatno promešati karte protiv Augzburga...

Revanš susret na Alijanc Areni igra se u utorak od 20.45.

Komentari / 0

Ostavite komentar