Кебин син због Северине побјегао у Беч

Вест да је Игор, син Драгана Којића Кебе, смувао Северину Вучковић одјекнула је брзином светлости, због чега је бивши голман побегао у Аустрију.

Забава 02.05.2015 | 07:25
Кебин син због Северине побјегао у Беч

Наиме, хрватска певачица открила је да је до ушију заљубљена у Кебиног сина и да има осећај како њихова веза траје цео живот. Како би избегао медије, али и притисак јавности, Игор је на неколико дана отишао у Беч, а променио је и број телефона.

- Игор је знао да ће се дићи велика прашина када се сазна за његову и Северинину везу. Када му је саопштила да је дала интервју у којем је признала да се воле, Кебин син је одлучио да спакује кофере и оде у Беч, где иначе ради као фудбалски менаџер. Желео је да избегне медије, али и разна питања околине. Отпутовао је сам и биће тамо неколико дана док се мало не смањи интересовање јавности за њихов однос. Променио је чак и број телефона - рекао нам је извор близак бившем голману и додао да породица подржава његову везу са најпознатијом хрватском певачицом.

Њима је битно да је Игор срећан и све док је тако, они ће бити уз њега и слагати се са његовим избором. Нико не замера ни то што је Северина од њега старија 15 година. Што се тиче Игорове породице, сви су се сложили са његовом одлуком - завршава наш извор близак Којићу.

Извор: Блиц/Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нормалан ....

02.05.2015 07:06

Ста реци ,пуко мали нацисто ,...

ОДГОВОРИТЕ