Kebin sin zbog Severine pobjegao u Beč

Vest da je Igor, sin Dragana Kojića Kebe, smuvao Severinu Vučković odjeknula je brzinom svetlosti, zbog čega je bivši golman pobegao u Austriju.

Zabava 02.05.2015 | 07:25
Kebin sin zbog Severine pobjegao u Beč

Naime, hrvatska pevačica otkrila je da je do ušiju zaljubljena u Kebinog sina i da ima osećaj kako njihova veza traje ceo život. Kako bi izbegao medije, ali i pritisak javnosti, Igor je na nekoliko dana otišao u Beč, a promenio je i broj telefona.

- Igor je znao da će se dići velika prašina kada se sazna za njegovu i Severininu vezu. Kada mu je saopštila da je dala intervju u kojem je priznala da se vole, Kebin sin je odlučio da spakuje kofere i ode u Beč, gde inače radi kao fudbalski menadžer. Želeo je da izbegne medije, ali i razna pitanja okoline. Otputovao je sam i biće tamo nekoliko dana dok se malo ne smanji interesovanje javnosti za njihov odnos. Promenio je čak i broj telefona - rekao nam je izvor blizak bivšem golmanu i dodao da porodica podržava njegovu vezu sa najpoznatijom hrvatskom pevačicom.

Njima je bitno da je Igor srećan i sve dok je tako, oni će biti uz njega i slagati se sa njegovim izborom. Niko ne zamera ni to što je Severina od njega starija 15 godina. Što se tiče Igorove porodice, svi su se složili sa njegovom odlukom - završava naš izvor blizak Kojiću.

Izvor: Blic/Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

normalan ....

02.05.2015 07:06

Sta reci ,puko mali nacisto ,...

ODGOVORITE