Саслушан Мухамед Демировић

У Агенцији за истраге и заштиту /Сипа/ БиХ саслушано је лице чији су иницијали М.Д, а у објекатима које је користило пронађени су и
привремено одузети одређени предмети, потврђено је Срни у Сипи.

Босна и Херцеговина 30.04.2015 | 11:34
Саслушан Мухамед Демировић

Припадници заједничког истражног тима, поступајући по наредбама Суда БиХ и Тужилаштва БиХ, претресли су јуче објекте на двије локације на подручју Калесије и Зворника с циљем проналажења и привременог одузимања предмета који се могу довести у везу сам тероризмом.

Претресени су стамбени објекти и друге просторије које користи М.Д, а пронађени су и привремено одузети одређени предмети који могу послужити као доказ у даљем поступку, наводе из Сипе. Према наводима федералних медија, ријеч је о Мухамеду Демировићу.

"Криминалистичка обрада над особама чији су иницијали К.М. и А.Ф.Х, које су прије два дана лишене слободе и приведене у службене просторије Регионалне канцеларије Сипе у Тузли, још траје", рекла је Срни портпарол ове агенције Кристина Јозић.

Ријеч је о Касиму Мехидићу и Авдулаху Хасановићу који су ухапшени због сумње да су повезани са терористичким нападом на полицијску станицу у Зворнику, 27. априла. У Сипи истичу да припадници заједничког истражног тима интензивно настављају активности са циљем расвјетљавања овог догађаја и документовања кривичног дјела.

 

Коментари / 0

Оставите коментар