БЕЛ: Искијердо води Бриж до титуле!

Гости водили у Брижу, али је крилни фудбалер сјајним головима отворио тријумфална врата Брижу - 3:1.

Фудбал 30.04.2015 | 10:20
БЕЛ: Искијердо води Бриж до титуле!

Није све ишло тако глатко. Далеко од тога. Шампионске амбиције Брижа висиле су као бижутерија на танком концу током дуела са Шарлроа. Били су ученици Мишела Прудома на добром путу да направе велики белај пред својим навијачима. Међутим, пошто је Шарлроа показивала ратнички нерв, не хајући за амбиције ривала, прорадило је шампионско срце колумбијца Искиијерда. Тамнопути криллни фудбалер осветлао је пут домаћину да дође до важних бодова – 3:1

Да ће Бриж имати великих мука да савлада екипу Шарлроа било је јасно у 24.минуту. Јефтино су домаћи играчи изгубили лопту на средини, а сјајну контру гостију завршио је прецизним ударцем Кулибали. Био је то доказ да гости нису случајно остали непоражени у последње три утакмице.

Са друге стране израњавани Бриж, после дуела са Гентом и Дњипром се мучио и мучио... Али онда је Искијердо за 14.минута поставио ствари на своје место. Прво је почетком наставка изједначио, да би у 65.минуту правом бомбом довео домаћина у вођство. Срећу није могао да сакрије ни Мишел Прудом, пошто му је Колумбијац сјајним ударцем са 20 метара отворио тријумфалну капију. Био је то 12 погодак Колумбијца у овој сезони.

Коментари / 0

Оставите коментар