Црнадак у уторак у посјети Београду

Министар спољних послова БиХ Игор Ццрнадак посјетиће у уторак Београд, сазнаје БН телевизија.

Босна и Херцеговина 11.04.2015 | 14:19
Црнадак у уторак у посјети Београду

Ово је прва званична посјета новог министра спољних послова од именовања новог Савјета министара и ступања на ту дужност.

Црнадак ће се током посјете Београду састати са предсједником Србије Томиславом Николићем и шефом српсаке дипломатије Ивицом Дачићем.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

МТ

11.04.2015 15:00

Тако је Игоре, прво у Србију а онда и остале земље региона да почнемо нешто радити, ови су све зауставили а ми хоћемо да сарађујемо и радимо а не шверцујемо и продајемо све и кредите дижемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОГУЋНОСТ

11.04.2015 15:01

Господин Црнадак има прилику да у детаље упозна господина Вучића са ситуацијом у Републици Српској као и у БиХ, те да би се једном требало кренути са враћањем опљачканог капитала, гдје је на првом мјесту главни Баја и његови кумови, дакле, да господин Вучић не троши енергију о некаквом измирењу Додика и Босића. Господин Црнадак је и те како упознат са пљачкама стољећа у Републици Српској, које је починио "драги вођа" главни баја и његов кум Шкрбић, па би ту ситуацију требао некако приближити господину Вучићу, а не да то све заташкава, јер је САВЕЗ ЗА ПРОМЈЕНЕ то својски обећао у предизборној кампањи грађанима Републике Српске, гдје су у осталом и добили изборе у БиХ. Господин Вучић се не би требао правити да баш ништа не зна, и да са јефтиним триковима покушава зауставити цијели процес, од којег господин Босић не би смио одустати под цијену живота. Живи били па видјели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре МТ

11.04.2015 16:49

Прво треба помести у Министарству иностраних послова, дакле у свом дворишту. Ријешити се криминалаца који су напримани у протеком периоду по страначкој линији, од времена кад је министар био страначки шеф госп. Црнадка па даље.Још се не зна гдје је 50000 марака које мистеријозно нестадоше од банке до МиП-а, на раздаљини од само стотињак метара.По ДКП се вуцарају особе које не заслужују, по својим моралним квалитетима, да се нађу на улици а не у МиП-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маша

11.04.2015 16:52

Са киме ако не са Србијом имати најбоље односе, јер Срби и Бошњаци живе са обе стране тока Дрине, тако да се то намеће само по себи!!! Треба развијати добре односе, ради још боље будућности!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

повјерење

11.04.2015 18:02

Немам повјерења у тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

12.04.2015 19:48

Игор Црнадак се добро продао и то је све.

ОДГОВОРИТЕ