Crnadak u utorak u posjeti Beogradu

Ministar spoljnih poslova BiH Igor Ccrnadak posjetiće u utorak Beograd, saznaje BN televizija.

Bosna i Hercegovina 11.04.2015 | 14:19
Crnadak u utorak u posjeti Beogradu

Ovo je prva zvanična posjeta novog ministra spoljnih poslova od imenovanja novog Savjeta ministara i stupanja na tu dužnost.

Crnadak će se tokom posjete Beogradu sastati sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i šefom srpsake diplomatije Ivicom Dačićem.

BN TV

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

MT

11.04.2015 15:00

Tako je Igore, prvo u Srbiju a onda i ostale zemlje regiona da počnemo nešto raditi, ovi su sve zaustavili a mi hoćemo da sarađujemo i radimo a ne švercujemo i prodajemo sve i kredite dižemo!

ODGOVORITE
Name

MOGUĆNOST

11.04.2015 15:01

Gospodin Crnadak ima priliku da u detalje upozna gospodina Vučića sa situacijom u Republici Srpskoj kao i u BiH, te da bi se jednom trebalo krenuti sa vraćanjem opljačkanog kapitala, gdje je na prvom mjestu glavni Baja i njegovi kumovi, dakle, da gospodin Vučić ne troši energiju o nekakvom izmirenju Dodika i Bosića. Gospodin Crnadak je i te kako upoznat sa pljačkama stoljeća u Republici Srpskoj, koje je počinio "dragi vođa" glavni baja i njegov kum Škrbić, pa bi tu situaciju trebao nekako približiti gospodinu Vučiću, a ne da to sve zataškava, jer je SAVEZ ZA PROMJENE to svojski obećao u predizbornoj kampanji građanima Republike Srpske, gdje su u ostalom i dobili izbore u BiH. Gospodin Vučić se ne bi trebao praviti da baš ništa ne zna, i da sa jeftinim trikovima pokušava zaustaviti cijeli proces, od kojeg gospodin Bosić ne bi smio odustati pod cijenu života. Živi bili pa vidjeli!

ODGOVORITE
Name

ре МТ

11.04.2015 16:49

Прво треба помести у Министарству иностраних послова, дакле у свом дворишту. Ријешити се криминалаца који су напримани у протеком периоду по страначкој линији, од времена кад је министар био страначки шеф госп. Црнадка па даље.Још се не зна гдје је 50000 марака које мистеријозно нестадоше од банке до МиП-а, на раздаљини од само стотињак метара.По ДКП се вуцарају особе које не заслужују, по својим моралним квалитетима, да се нађу на улици а не у МиП-у.

ODGOVORITE
Name

Maša

11.04.2015 16:52

Sa kime ako ne sa Srbijom imati najbolje odnose, jer Srbi i Bošnjaci žive sa obe strane toka Drine, tako da se to nameće samo po sebi!!! Treba razvijati dobre odnose, radi još bolje budućnosti!!!

ODGOVORITE
Name

povjerenje

11.04.2015 18:02

Nemam povjerenja u tebe.

ODGOVORITE
Name

x

12.04.2015 19:48

Igor Crnadak se dobro prodao i to je sve.

ODGOVORITE