Она је и у стварном животу Кери Бредшо

Потрошила сам 40.000 долара на ципеле, а немам где да живим? Буквално ћу бити старица која је живела у ципели!, рекла је својевремено Кери Бредшо, лик који је прославио Сару Џесику Паркер. Сара не мора да брине за кров над главом, а сигурни смо и да има где да смести своју импозантну колекцију ципела.

Забава 09.04.2015 | 12:13
Она је и у стварном животу Кери Бредшо

Љубав према ципелама, заједничка је за готово све жене на свету. Није мали број дама које би оставиле последњи динар за модел који желе. Сарина колекција ципела сигурно многима не би биле доступна, али многе од ових модела бисмо радо виделе у нашем ципеларнику.

Салонке су омиљне су међу дамама јер су добар избор где год да сте се запутили. Сара као права Њујорчанка обожава салонке и често их носи. Од црвеног тепиха до шетње градом, глумица цесто носи једнобојне моделе у јарким нијансама или са шик дезеном попут анимал принта, а ту су наравно и шљокице.

Иако смо навикли да је виђамо у јако високим потпетицама, Сара носи и патике. Посебно када крене се супругом Метјуом Бродериком и њихово троје деце на сладолед.

Ипак, црвени тепих је црвени тепих. Тада Сара одлаже патике и бира елегантне моделе попут ових Долче Габана ципела.

За лагане шетње по Великој јабуци, високе штикле ипак нису најпрактичније решење. Тада на сцену ступа равна обућа. Сара је мама две девојчице па не треба да чуди њен помало детињаст избор балетанки.

Извор: Блиц жена

Коментари / 0

Оставите коментар