Ona je i u stvarnom životu Keri Bredšo

Potrošila sam 40.000 dolara na cipele, a nemam gde da živim? Bukvalno ću biti starica koja je živela u cipeli!, rekla je svojevremeno Keri Bredšo, lik koji je proslavio Saru Džesiku Parker. Sara ne mora da brine za krov nad glavom, a sigurni smo i da ima gde da smesti svoju impozantnu kolekciju cipela.

Zabava 09.04.2015 | 12:13
Ona je i u stvarnom životu Keri Bredšo

Ljubav prema cipelama, zajednička je za gotovo sve žene na svetu. Nije mali broj dama koje bi ostavile poslednji dinar za model koji žele. Sarina kolekcija cipela sigurno mnogima ne bi bile dostupna, ali mnoge od ovih modela bismo rado videle u našem cipelarniku.

Salonke su omiljne su među damama jer su dobar izbor gde god da ste se zaputili. Sara kao prava Njujorčanka obožava salonke i često ih nosi. Od crvenog tepiha do šetnje gradom, glumica cesto nosi jednobojne modele u jarkim nijansama ili sa šik dezenom poput animal printa, a tu su naravno i šljokice.

Iako smo navikli da je viđamo u jako visokim potpeticama, Sara nosi i patike. Posebno kada krene se suprugom Metjuom Broderikom i njihovo troje dece na sladoled.

Ipak, crveni tepih je crveni tepih. Tada Sara odlaže patike i bira elegantne modele poput ovih Dolče Gabana cipela.

Za lagane šetnje po Velikoj jabuci, visoke štikle ipak nisu najpraktičnije rešenje. Tada na scenu stupa ravna obuća. Sara je mama dve devojčice pa ne treba da čudi njen pomalo detinjast izbor baletanki.

Izvor: Blic žena

Komentari / 0

Ostavite komentar