ПСЖ ''пљачка'' Јувентуса?!

Ако Ибрахимовић оде, долази Тевез! Пол Погба остаје и даље прва мета Светаца, али Аргентинац полако искаче у први план...

Фудбал 09.04.2015 | 22:20
ПСЖ ''пљачка'' Јувентуса?!

Лоша атмосфера која у Пари Сен Жермену влада већ месецима уназад могла би да доведе до тога да се преко лета догоде велике промене у редовима Светаца. После отвореног вербалног сукоба који су Лоран Блан и Единсон Кавани имали током дуела са Олимпиком из Марсеља постало је јасније да ће Матадор ускоро тражити „раскид брака“, а шут карту могао би да добије и Блан, који већ хода по ивици жилета.

У француским медијима недавно се појавила и информација да је Златан Ибрахимовић покренуо поступак за добијање визе у САД, што је само подгрејало причу о могућем одласку у МЛС лигу, док се захвалница Езекијелу Лавецију спрема већ неко време. Због свега тога у Пари Сен Жермену почели су да разматрају могућности и покушају да доведу адекватне замене, а изгледа да би највећа жртва могао да буде Јувентус.

Јер, како истиче француски лист Ле Парисијен, није само Пол Погба мета Светаца, већ и Карлос Тевез. Наиме, у случају да Златан Ибрахимовић заиста оде „преко баре“, пребогати шеици виде Аргентинца као идеалну замену за Ибракадабру. Исти лист подсећа да интересовање ПСЖ-а за бившег играча манчестерских клубова није претерана новост, с обзиром да је француски клуб Тевеза тражио и пре три године, али је он тад одбацио могућност да заигра у Лиги 1.

Ипак, сада су се ствари промениле, па ПСЖ сада тражи начин да убеди Тевеза да после Јувентуса ипак одигра још коју годину у Паризу. А за то је спремила врло примамњиву плату, која би била драстично већа од оне коју има у Старој дами, што је око 5.500.000 евра годишње.

Видећемо да ли Тевез има афинитете да одлазак у Боку, о којем се толико пише и прича, одложи за још мало...

Коментари / 0

Оставите коментар