PSŽ ''pljačka'' Juventusa?!

Ako Ibrahimović ode, dolazi Tevez! Pol Pogba ostaje i dalje prva meta Svetaca, ali Argentinac polako iskače u prvi plan...

Fudbal 09.04.2015 | 22:20
PSŽ ''pljačka'' Juventusa?!

Loša atmosfera koja u Pari Sen Žermenu vlada već mesecima unazad mogla bi da dovede do toga da se preko leta dogode velike promene u redovima Svetaca. Posle otvorenog verbalnog sukoba koji su Loran Blan i Edinson Kavani imali tokom duela sa Olimpikom iz Marselja postalo je jasnije da će Matador uskoro tražiti „raskid braka“, a šut kartu mogao bi da dobije i Blan, koji već hoda po ivici žileta.

U francuskim medijima nedavno se pojavila i informacija da je Zlatan Ibrahimović pokrenuo postupak za dobijanje vize u SAD, što je samo podgrejalo priču o mogućem odlasku u MLS ligu, dok se zahvalnica Ezekijelu Laveciju sprema već neko vreme. Zbog svega toga u Pari Sen Žermenu počeli su da razmatraju mogućnosti i pokušaju da dovedu adekvatne zamene, a izgleda da bi najveća žrtva mogao da bude Juventus.

Jer, kako ističe francuski list Le Parisijen, nije samo Pol Pogba meta Svetaca, već i Karlos Tevez. Naime, u slučaju da Zlatan Ibrahimović zaista ode „preko bare“, prebogati šeici vide Argentinca kao idealnu zamenu za Ibrakadabru. Isti list podseća da interesovanje PSŽ-a za bivšeg igrača mančesterskih klubova nije preterana novost, s obzirom da je francuski klub Teveza tražio i pre tri godine, ali je on tad odbacio mogućnost da zaigra u Ligi 1.

Ipak, sada su se stvari promenile, pa PSŽ sada traži način da ubedi Teveza da posle Juventusa ipak odigra još koju godinu u Parizu. A za to je spremila vrlo primamnjivu platu, koja bi bila drastično veća od one koju ima u Staroj dami, što je oko 5.500.000 evra godišnje.

Videćemo da li Tevez ima afinitete da odlazak u Boku, o kojem se toliko piše i priča, odloži za još malo...

Komentari / 0

Ostavite komentar