Црногорци ухапсили Сорају

Вучелићева је раније дала исказ полицији због убиства Армина Османагића који се не слаже са другим исказима па је за њом расписана потерница

Забава 07.04.2015 | 20:48
Црногорци ухапсили Сорају

Старлета Сораја Вучелић (30), саслушана је синоћ у барској полицији, у оквиру истраге убиства Армина Муше Османагића. Она је, према незваничним информацијама, на разговор одведена чим је слетела на тиватски аеродром, а по потерници коју је за њом расписала барска полиција.

Наиме, њен исказ, који је дала након убиства у Београду, наводно не слаже са другим доказима. Старлета је седела у Османагићевом ресторану, непосредно након што је он хицем из снајпера усмрћен испред баште тог ресторана.

Сораја је, како верује полиција, за столом била у друштву две пријатељице, али су отишле пре него је из даљине испаљен смртоносни метак у Османагића. Због тога је полиција тражила од колега у Београду да хитно саслушају Сорају, али се на то тада чекало јер је старлета у то време била на Малдивима.

Након повратка, тврдила је да нема много шта да каже о том случају, тврдећи да Османагића познаје из Бара и да је тог дана требало да од њега преузме скупоцјени "масерати" због снимања спота у Црној Гори.

Инспекторе из Бара интересују контакти Сораје са Османагићем, али и то шта је тих дана радила на мору, са ким се виђала, као и да ли је имала нека сазнања о планирању ликвидације. Инспекторима ће бити важно да им Сораја појасни с ким је све блиска из клана Луке Бојовића и покојног Луке Ђуровића, јер се верује да је присна са једним од чланова те групе из Београда.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ДрПига

07.04.2015 19:01

Неби ја њу ни да ми ципеле цува испред куце а не да ми се ста по куци.Ех и ја сваста морам отворит да процитам

ОДГОВОРИТЕ