Crnogorci uhapsili Soraju

Vučelićeva je ranije dala iskaz policiji zbog ubistva Armina Osmanagića koji se ne slaže sa drugim iskazima pa je za njom raspisana poternica

Zabava 07.04.2015 | 20:48
Crnogorci uhapsili Soraju

Starleta Soraja Vučelić (30), saslušana je sinoć u barskoj policiji, u okviru istrage ubistva Armina Muše Osmanagića. Ona je, prema nezvaničnim informacijama, na razgovor odvedena čim je sletela na tivatski aerodrom, a po poternici koju je za njom raspisala barska policija.

Naime, njen iskaz, koji je dala nakon ubistva u Beogradu, navodno ne slaže sa drugim dokazima. Starleta je sedela u Osmanagićevom restoranu, neposredno nakon što je on hicem iz snajpera usmrćen ispred bašte tog restorana.

Soraja je, kako veruje policija, za stolom bila u društvu dve prijateljice, ali su otišle pre nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića. Zbog toga je policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo jer je starleta u to vreme bila na Maldivima.

Nakon povratka, tvrdila je da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupocjeni "maserati" zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem, ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije. Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni s kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se veruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

DrPiga

07.04.2015 19:01

Nebi ja nju ni da mi cipele cuva ispred kuce a ne da mi se sta po kuci.Eh i ja svasta moram otvorit da procitam

ODGOVORITE