Сајентолошка црква пријети Траволти и Крузу

Светски медији не престају да брује о наводној геј вези Тома Круза и Џона Траволте која, како преносе, траје читаве три деценије.

Забава 30.03.2015 | 11:23
Сајентолошка црква пријети Траволти и Крузу

Обојца су истакнути представници сајетолошке цркве о којој је недавно приказан филм. Филм о сајентологији, "Гоинг Цлеар", покренуо је невиђену лавину откривања тајни злогласне цркве.

Једна од њих односи се на два најславнија члана - Џона Траволту и Тома Круза.

Иако су били сведоци многобројним злостављањима других чланова сајентолошке цркве, коју је основао Л. Рон Хубард 1954, Џон Траволта и Том Круз нису направили нити један потез који би могао штетити угледу сајентолога, испричали су то сведоци за потребе филма "Гоинг Цлеар", преносе амерички медији.

Управо због чињеница да та црква своју моћ заснива на регрутовању славних особа, Круз и Траволта су унутар те заједнице попут богова. Црква је управо због њих примила много нових чланова, а за узврат су звездама поклањали луксузне поклоне, попут хангара за авионе и лимузине. Иако је тешко поверовати да ни један, ни други никада нису покушали да оду из цркве, нити изјавили ништа против ње, ситуација је, посебно за њих двојицу, врло компликована, наслућује ХБО-ов филм "Гоинг Цлеар".

Режисер Гибни сматра да на глумцима лежи огромна одговорност и да је време да иступе у јавност и признају шта се догађа унутар те организације, која броји тек 500.000 чланова, а вреди преко 1,2 милијарде долара.

Филм и књига истог имена на којој је базиран, одаје разлог због којег Траволта и Круз неће тако скоро изаћи из сајентологије. Наиме, црква им прети откривањем њихових највећих и најинтимнијих тајни, које су скупљали током година.

Чланови своје тајне откривају на сајентолошким састанцима, што је у њиховој цркви попут исповести. Ствар је још тежа за Круза, који већ има искуства са удаљавањем од цркве и то у време када је почињао везу с Никол Кидман 1998. године. Касније, сајентолози су њихову децу почели да окрећу против своје мајке па су, на крају крајева, и узроковали развод славног пара.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар