Син ме мрзи и његов муж је крив за то

Шила Фаребродер (90) мајка Елтона Џона открила је страним медијима да са сином, Елтоном Џоном не разговара већ пуних седам година.

Забава 28.03.2015 | 21:23
Син ме мрзи и његов муж је крив за то

Свађа између мајке и сина је почела када је Елтон наредио Шили да прекине контакт са својим дугогодишњим пријатељима, Бобом Хејлијем и Џоном Ридом.

Боб је био Елтонов возач, а Џон менаџер и љубавник.

“Када ми је то затражио, рекла сам му да не желим да прекинем пријатељство са њима. Боб ми је као син. Међутим, Елтон се издрао на мене у том тренутку и рекао ми да ме мрзи! Замислите, рекао је то мени… Својој мајци”, открива Шила.

Шила још наводи да је Дејвид Фурниш, Елтонов супруг, наговорио њеног сина да јој тражи да се одрекне својих пријатеља. Дејвид, по њеним речима, не жели да Боб и Џон буду у њиховим животима.

“Мрзим те, су биле последње речи које сам чула од свог сина. Од тада је прошло седам година… Али, на жалост, морала сам да се навикнем на ту ситуацију”, каже мајка која је недавно прославила 90. рођендан.

Елтон јој није дошао на прославу, а мајка је изнајмила Елтоновог имитатора да забавља званице. “У питању је болна тема. Мој син ме је избацио из свог живота заувек. За свој рођендан сам желела да чујем музику коју волим. Зато сам унајмила двојника свог сина, Елтоновог имитатора”, каже Шила тужним гласом.

Извор: Б 92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Свакако

29.03.2015 06:08

Педерска посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомора

29.03.2015 16:09

Елтонов супруг је љубоморан на његове пријасње љубавника. Нико па нити хомосексуалци не зеле видјети особе с којима сте дјелили кревет. Старица је усамљена и треба друство. Крај? За 10 година много младји муз це наци свог врсњака. Елтон је заврсити сам. Дјеца це бјезати главом без обзира од обојице оцева.

ОДГОВОРИТЕ