Sin me mrzi i njegov muž je kriv za to

Šila Farebroder (90) majka Eltona Džona otkrila je stranim medijima da sa sinom, Eltonom Džonom ne razgovara već punih sedam godina.

Zabava 28.03.2015 | 21:23
Sin me mrzi i njegov muž je kriv za to

Svađa između majke i sina je počela kada je Elton naredio Šili da prekine kontakt sa svojim dugogodišnjim prijateljima, Bobom Hejlijem i Džonom Ridom.

Bob je bio Eltonov vozač, a Džon menadžer i ljubavnik.

“Kada mi je to zatražio, rekla sam mu da ne želim da prekinem prijateljstvo sa njima. Bob mi je kao sin. Međutim, Elton se izdrao na mene u tom trenutku i rekao mi da me mrzi! Zamislite, rekao je to meni… Svojoj majci”, otkriva Šila.

Šila još navodi da je Dejvid Furniš, Eltonov suprug, nagovorio njenog sina da joj traži da se odrekne svojih prijatelja. Dejvid, po njenim rečima, ne želi da Bob i Džon budu u njihovim životima.

“Mrzim te, su bile poslednje reči koje sam čula od svog sina. Od tada je prošlo sedam godina… Ali, na žalost, morala sam da se naviknem na tu situaciju”, kaže majka koja je nedavno proslavila 90. rođendan.

Elton joj nije došao na proslavu, a majka je iznajmila Eltonovog imitatora da zabavlja zvanice. “U pitanju je bolna tema. Moj sin me je izbacio iz svog života zauvek. Za svoj rođendan sam želela da čujem muziku koju volim. Zato sam unajmila dvojnika svog sina, Eltonovog imitatora”, kaže Šila tužnim glasom.

Izvor: B 92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svakako

29.03.2015 06:08

Pederska posla.

ODGOVORITE
Name

Ljubomora

29.03.2015 16:09

Eltonov suprug je ljubomoran na njegove prijasnje ljubavnika. Niko pa niti homoseksualci ne zele vidjeti osobe s kojima ste djelili krevet. Starica je usamljena i treba drustvo. Kraj? Za 10 godina mnogo mladji muz ce naci svog vrsnjaka. Elton je zavrsiti sam. Djeca ce bjezati glavom bez obzira od obojice oceva.

ODGOVORITE