Траволта и Круз у тајној геј вези 30 година?

Светски таблоиди не престају да пишу о наводној вези двојице легендарних глумца и приватно великих пријатеља Џона Траволте и Тома Круза која траје пуне три деценије.

Забава 27.03.2015 | 11:09
Траволта и Круз у тајној геј вези 30 година?

Уколико сте се опоравили од првобитног шока, и уколико вам се можда кроз главу на само неколико тренутака провукла мисао да ово и није баш толико изненађење, погледајмо шта пишу амерички медији.

Уз огромне наслове који нападају упадљивим словима "Глумци 30 година у љубави", један таблоид доноси три озбиљне тврдње: "Детаљи тајног викенда љубавника", "Траволтина опсесија Крузом" и "Шта све Кели зна" илустоване фотографијом избезумљене супруге Џона Траволте Кели Престон.


Траволта се, тврди добро информисани извор, наводно јако заинтересовао за младог Тома Круза још када га је пре неколико деценија, давне 1983. године видео у филму "Рискy Бусинесс".

Како то већ бива, Траволта је позвао Круза да заједно отпутују на неколико дана, а занимљиво је и да су заједно ишли у сајентолошку цркву.

Све је то утицало да се глумци зближе и одржавају супертајну везу 30 година. Ово није први пут да је Траволта умешан у геј скандал.

Наиме, још пре пет година појавила се књига аутора Роберта Рандолфа који тврди да Траволта година има бројне љубавнике. Наводно, покушао је да заведе и њега, али га је Рандолф одбио. Потом се 2012. појавио још један човек који је тврдио да му је познати глумац понудио 200 долара за секс, а уследила је иста оптжба на Траволтин рачун од стране једног његовог запосленог.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нормалан,...

27.03.2015 18:18

Па засто би се "сокирао ",због ова два типа,сваста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мускост и гејизам

27.03.2015 20:21

Оба су глумила мускарцине или хетеросексуалци. О ба су зене сањале. Ја сам имала постере с Траволтом као цурица. Медјутим, нагони су нагони. Данас сам срела цовјека од сигурно 160 и висе кг, 60-тих Година и малог Курда. Они су пар. Знам само да персонал има свој wц и педерима не дамо унутра. Мислим, кад све саберес погано је али то није моја ствар да рјесавам. Зене немају сансу с педером. Али многе остају због пара. - Радим у гаy цлуб, перем судје.

ОДГОВОРИТЕ