Повреда Вилијамса, не зна се још колико ће паузирати!

Стигле су прве информације о повреди америчког плејмејкера.

Кошарка 27.03.2015 | 13:20
Повреда Вилијамса, не зна се још колико ће паузирати!

Када је Маркус Вилијамс пао на паркет дворане О2 Wорлд, током утакмице Алба - Звезда, на ТВ снимку учинило се да је доживео повреду потколенице.

Међутим, ипак је у питању скочни зглоб.

У току је био пети минут, када се Американац тешко придигао и одскакутао до клупе, па до свлачионице. Вратио се међу саиграче после десетак минута, али више није наступао. Преседео је меч до краја, када је на ногама поздравио саиграче, па навијаче и напустио халу.

Прве информације из Берлине откривају да Вилијамсов зглоб није отекао и да ће одмах по доласку у Србију, у петак ујутро, отићи на снимање.

"Реч је о дисторзији скочног зглоба. Према првим информацијама, не ради се о озбиљнијој повреди, али више информација биће познато након детаљних прегледа", саопштио је клуб.

Није потребно наглашавати са колико ће стрепње црвено-бели дочекати вест о стању Американчевог зглоба. Дејан Радоњић чувао га је и "штедео" последњих недеља на утакмицама АБА лиге, да би био спреман за најважније изазове - априлско полуфинале плеј-офа.

Осим Вилијамса, тренер Звезде због повреда у четвртак није могао да рачуна и на Бранка Лазића и Марка Тејића, за које је предвиђено да би могли да наступе у недељу против Мега Лекса, у утакмици првог кола Суперлиге.

Коментари / 0

Оставите коментар