Povreda Vilijamsa, ne zna se još koliko će pauzirati!

Stigle su prve informacije o povredi američkog plejmejkera.

Košarka 27.03.2015 | 13:20
Povreda Vilijamsa, ne zna se još koliko će pauzirati!

Kada je Markus Vilijams pao na parket dvorane O2 World, tokom utakmice Alba - Zvezda, na TV snimku učinilo se da je doživeo povredu potkolenice.

Međutim, ipak je u pitanju skočni zglob.

U toku je bio peti minut, kada se Amerikanac teško pridigao i odskakutao do klupe, pa do svlačionice. Vratio se među saigrače posle desetak minuta, ali više nije nastupao. Presedeo je meč do kraja, kada je na nogama pozdravio saigrače, pa navijače i napustio halu.

Prve informacije iz Berline otkrivaju da Vilijamsov zglob nije otekao i da će odmah po dolasku u Srbiju, u petak ujutro, otići na snimanje.

"Reč je o distorziji skočnog zgloba. Prema prvim informacijama, ne radi se o ozbiljnijoj povredi, ali više informacija biće poznato nakon detaljnih pregleda", saopštio je klub.

Nije potrebno naglašavati sa koliko će strepnje crveno-beli dočekati vest o stanju Amerikančevog zgloba. Dejan Radonjić čuvao ga je i "štedeo" poslednjih nedelja na utakmicama ABA lige, da bi bio spreman za najvažnije izazove - aprilsko polufinale plej-ofa.

Osim Vilijamsa, trener Zvezde zbog povreda u četvrtak nije mogao da računa i na Branka Lazića i Marka Tejića, za koje je predviđeno da bi mogli da nastupe u nedelju protiv Mega Leksa, u utakmici prvog kola Superlige.

Komentari / 0

Ostavite komentar