Сутра киша

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно облачно и нестабилно вријеме, а средином дана локални пљускови.

Босна и Херцеговина 26.03.2015 | 16:25
Сутра киша

Послије подне и у ноћи на суботу киша се очекује и у Српској и у ФБиХ.

У Републици Српској јутро ће бити суво уз наоблачење које током пријеподнева доноси слабу кишу, која ће током дана постепено јачати. Касније поподне и увече на сјеверу и сјевероистоку ће бити обилних падавина.

Из републичког Хидрометеоролошког завода саопштено је да ће поподне доћи
до захлађења, а увече и у ноћи на планинама киша прелази у снијег. У првом дијелу дана вјетар ће бити слаб, а затим умјерен до јак сјевероисточни.

Јутарња температура биће између четири и 10 степени, на југу Херцеговине од осам до 12 степени Целзијусових. Дневна температура биће између 11 и 17, на југу до 19 степени, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница један, Купрес и Чемерно седам, Хан Пијесак девет, Гацко 11, Калиновик 12, Невесиње и Соколац 13, Ливно 14, Бихаћ 15, Бугојно, Билећа, Фоча и Мраковица 16, Сарајево, Дринић, Рибник, Рудо и Требиње 17, Дрвар, Горажде, Јајце, Неум, Сребреница Мркоњић Град, Вишаград и Зеница 18, Градачац, Приједор, Сански Мост, Столац, Нови Град, Србац и Зворник 19, Бијељина, Мостар и Тузла 20, Добој 21 и Бањалука 22 степена Целзијусова.

Коментари / 0

Оставите коментар