Sutra kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme, a sredinom dana lokalni pljuskovi.

Bosna i Hercegovina 26.03.2015 | 16:25
Sutra kiša

Poslije podne i u noći na subotu kiša se očekuje i u Srpskoj i u FBiH.

U Republici Srpskoj jutro će biti suvo uz naoblačenje koje tokom prijepodneva donosi slabu kišu, koja će tokom dana postepeno jačati. Kasnije popodne i uveče na sjeveru i sjeveroistoku će biti obilnih padavina.

Iz republičkog Hidrometeorološkog zavoda saopšteno je da će popodne doći
do zahlađenja, a uveče i u noći na planinama kiša prelazi u snijeg. U prvom dijelu dana vjetar će biti slab, a zatim umjeren do jak sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura biće između četiri i 10 stepeni, na jugu Hercegovine od osam do 12 stepeni Celzijusovih. Dnevna temperatura biće između 11 i 17, na jugu do 19 stepeni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica jedan, Kupres i Čemerno sedam, Han Pijesak devet, Gacko 11, Kalinovik 12, Nevesinje i Sokolac 13, Livno 14, Bihać 15, Bugojno, Bileća, Foča i Mrakovica 16, Sarajevo, Drinić, Ribnik, Rudo i Trebinje 17, Drvar, Goražde, Jajce, Neum, Srebrenica Mrkonjić Grad, Višagrad i Zenica 18, Gradačac, Prijedor, Sanski Most, Stolac, Novi Grad, Srbac i Zvornik 19, Bijeljina, Mostar i Tuzla 20, Doboj 21 i Banjaluka 22 stepena Celzijusova.

Komentari / 0

Ostavite komentar