Шкунтелар: Србија ми је испред Црне Горе и тачка!

Нападач Локомотиве стигао је у Стару Пазову и задужио опрему "орлова" . Прижељкује да дебитује за Србију као за Локомотиву - голом.

Фудбал 23.03.2015 | 19:40
Шкунтелар: Србија ми је испред Црне Горе и тачка!

Нови фудбалски репрезентативац Србије Петар Шкулетић стигао је на своје прво окупљање репрезентације.

Нападач Локомотиве, који је у минулом прелазном року прешао из Партизана у Москву за четири милиона евра, рекао је да не би имао ништа против да му деби у државном тиму буде идентичан дебију у дресу Локомотиве из Москве.

Шкулетић је у свом првом мечу у Русији постигао једини гол за тријумф против Ростова, а идеалан сценарио био би да исто то уради у Лисабону против Португалије.

"Позив у репрезентацију за мене је остварење сна. Знам каква је конкуренција, али даћу максимум на тренинзима и спреман сам, за онолико колико каже селектор, минут, пет или деведесет", изјавио је Шкулетић на окупљању националног тима у Спортском центру ФШ у Старој Пазови.

Високи голгетер додао је да познаје све саиграче, неке више, неке површно, али да ће све бити у реду до дуела са Португалцима које предводи најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо.

"Они имају светске играче, знамо њихов квалитет, али ми идемо на победу".

На питање зашто је изабрао Србију, иако је рођен у Црној Гори Шкулетић је кратко рекао:

"Тако сам одлучио и не бих много причао о томе", поручио је некадашњи нападач Партизана, Телеоптика, Војводине, Радничког из Ниша и Партизана.

Шансу да дебитује опреми са четири оцила имаће у недељу, од 20.45 часова, у Лисабону.

Коментари / 0

Оставите коментар