Најкориснији трикови на Фацебооку

Представљамо вам трикове који би сваки љубитељ Фацебоока требало да зна.

Информационе технологије 19.03.2015 | 19:12
Најкориснији трикови на Фацебооку

Како да додате дислике

Тако бисте желели да ставите једно дислике на слику бивше девојке или досадног колеге са посла? Потребна вам је Статус Магиц Фацебоок апликација како бисте додали дугме дислике на било који статус који је постављен преко ове апликације.

Ако желите да мало закомпликујете ствари, можете да додате и опције љубав, мржња и неслагање (дисагрее).

Како да сакријете пост од одређених људи

Можете да одредите које особе могу, а које не могу да виде ваше постове. Кликните на иконицу која се налази одмах испод вашег статуса на зиду и појавиће вам се падајући мени. Означите цустомизе и имаћете још више опција као што су "учините ово видљивим и сакријте", као и могућност да понаособ именујете особе, које не желите да вам гледају статусе, као и да означите да то значи за све постове, а не само за неки одређени.

Како да закажете одређени пост

Потребан вам је само Латер бро сервис који је једноставан и бесплатан. Када се будете улоговали на Фацебоок преко овог сервиса, моћи ћете да испланирате унапред и означите тачан датум и време када ће вам се објавити неки пост.

Како да тагујете људе у свом посту

Када желите да неког одређеног именујете у свом посту, укуцајте само @ и име особе коју желите, па ће вам се њено име само појавити. Тако именујте све особе које желите, завршите цео пост и објавите га, па ћете моћи да видите име које сте означили у плавој боји, док се @ уопште неће видети.

Како да се забавите са пријатељима користећи духовити језик

Посети странице као што су ТyпеУпсидеДоwн.цом, УпсидеДоwнТеxт.цом или Флиптеxт, које ће окренути ваш статус наопако и добро се нашалити са вашим најближим пријатељима.

Како да проверите статистику својих објављених постова

Ако сте се некада запитали колико сте постова објавили на Фејсбук профилу, скините апликацију Статус Статистицс. Помоћу ове апликације можете да анализирате своја објављивања на друштвеној мрежи, колико сте често писали, колико слова сте у просеку користили…

Како да додате симболе у свој статус

Иако смајлићи на статусима не функционишу, осим срца, добићете их тако што притиснете алт + неки број, а сваки број ће дати другачији симбол.

Извор: Б 92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мирославка сосице

19.11.2016 20:22

Е цао какосте само да ступим са вама у контат велики поздеав

ОДГОВОРИТЕ