Najkorisniji trikovi na Facebooku

Predstavljamo vam trikove koji bi svaki ljubitelj Facebooka trebalo da zna.

Informacione tehnologije 19.03.2015 | 19:12
Najkorisniji trikovi na Facebooku

Kako da dodate dislike

Tako biste želeli da stavite jedno dislike na sliku bivše devojke ili dosadnog kolege sa posla? Potrebna vam je Status Magic Facebook aplikacija kako biste dodali dugme dislike na bilo koji status koji je postavljen preko ove aplikacije.

Ako želite da malo zakomplikujete stvari, možete da dodate i opcije ljubav, mržnja i neslaganje (disagree).

Kako da sakrijete post od određenih ljudi

Možete da odredite koje osobe mogu, a koje ne mogu da vide vaše postove. Kliknite na ikonicu koja se nalazi odmah ispod vašeg statusa na zidu i pojaviće vam se padajući meni. Označite customize i imaćete još više opcija kao što su "učinite ovo vidljivim i sakrijte", kao i mogućnost da ponaosob imenujete osobe, koje ne želite da vam gledaju statuse, kao i da označite da to znači za sve postove, a ne samo za neki određeni.

Kako da zakažete određeni post

Potreban vam je samo Later bro servis koji je jednostavan i besplatan. Kada se budete ulogovali na Facebook preko ovog servisa, moći ćete da isplanirate unapred i označite tačan datum i vreme kada će vam se objaviti neki post.

Kako da tagujete ljude u svom postu

Kada želite da nekog određenog imenujete u svom postu, ukucajte samo @ i ime osobe koju želite, pa će vam se njeno ime samo pojaviti. Tako imenujte sve osobe koje želite, završite ceo post i objavite ga, pa ćete moći da vidite ime koje ste označili u plavoj boji, dok se @ uopšte neće videti.

Kako da se zabavite sa prijateljima koristeći duhoviti jezik

Poseti stranice kao što su TypeUpsideDown.com, UpsideDownText.com ili Fliptext, koje će okrenuti vaš status naopako i dobro se našaliti sa vašim najbližim prijateljima.

Kako da proverite statistiku svojih objavljenih postova

Ako ste se nekada zapitali koliko ste postova objavili na Fejsbuk profilu, skinite aplikaciju Status Statistics. Pomoću ove aplikacije možete da analizirate svoja objavljivanja na društvenoj mreži, koliko ste često pisali, koliko slova ste u proseku koristili…

Kako da dodate simbole u svoj status

Iako smajlići na statusima ne funkcionišu, osim srca, dobićete ih tako što pritisnete alt + neki broj, a svaki broj će dati drugačiji simbol.

Izvor: B 92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

miroslavka sosice

19.11.2016 21:22

E cao kakoste samo da stupim sa vama u kontat veliki pozdeav

ODGOVORITE