Дјеца Холивуда

Родитељи често претерају у жељи да својим мезимцима пруже све што могу. Колико год били у могућности, ипак не би требало навикавати децу да могу да добију све што пожеле. Међутим ове познате личности не слажу се са тим. Они не питају колико кошта, ако то измами осмех њиховим наследницима.

Забава 17.03.2015 | 09:03
Дјеца Холивуда

1) СУРИ КРУЗ

Ћерка Тома Круза и Кејти Холмс под будним је око јавности. Када је наследница холивудских звезда пожелеле да има кућу на дрвету, њени родитељи су се потрудили да мезимици испуне жељу. Сури је добила кућицу на дрвету, али не обичну.
Њена "кућица" има прикључак за воду и струју и луксузне тепихе, а коштала је само 100.000 долара. Додуше, од када се развела од Тома Круза, Кејти Холмс се труди да њена мезимица живи обичним, приземним животом.
Једна од најфотогарфисанијих девочица у Холивуду, већ са три године проглашена је за модну икону, а у њеном гардароберу налази се одећа најпознатијих дизајнера данашнице вредна неколико стотина хиљада долара.

2) ЛУИС БУЛОК

Мора да је јако тешко бити син оскаровке Сандре Булок. За први рођендан, позната мама свом усвојеном сину купила је слику Ендија Ворхола вредну 14.000 долара. Ма колико да је вредан овај поклон, за први рођендан је крајње непотребан, јер мали Луис вероватно није свестан шта је добио од маме.

3) МАКС И ЕМА

Када су били мали, близанци Ема и Макс, играли су се са дијамантским звечакама. Да, добро сте прочитали. Славан латина није сматара да су обичне звачке довољно добре за њене мезимце, па их је частила звечкама украшеним дијамантима. То није све. Џеј Ло унајлмила је неколико масерки за своју децу и читав тим обезбеђења за који месечно издваја 60.000 долара. Ни то није све. Позната мама своју децу частила је понијима.

4) НОРТ ВЕСТ

Оправдано или не, њена мама је једна је од најфотографисанијих личности на планети у овом тренутку. Мала Норт Вест, ћерка старлете Ким Кардашијан и репера Кање Веста, парти славну маму када је облачење у питању, па иако нема ни две године, већ увелико носи бундице од крзна са потписом најпознатијих дизјанера.
Модни критичатри сматрају да је то претерано, а нису ретки ни негативни коментари зато што Ким, уклапајући њену гардеробу са својом, често дете облачи у црно. Ни тата не штеди на својој мезимици. Репер је потрошио више од 74.000 долара за божићни поклон својој девочици, који је укључивао и тијару са дијамантима.

5) ЗАХАРИЈЕ

Кад су Елтон Џон и његов партнер постали родитељи малог Захарија 2011. године, славни певач одлучио је да купи мањи стан који се налази одмах до стана у коме живе, а који је наменио свом сину као његову "малу јазбину". Та "мала јазбина" Елтона је коштала 2 милона долара, али то није представљао проблем. Како Захарије не проводи време сам у стану јер је сувише мали за то, славни певач унајмио је две дадиље које су са њим 24 сата дневно, у случају да му нешто затреба. Овај брачни пар има још једног сина, двоипогодишњег Елија Џозефа.

Извор: Блиц жена

Коментари / 0

Оставите коментар