Djeca Holivuda

Roditelji često preteraju u želji da svojim mezimcima pruže sve što mogu. Koliko god bili u mogućnosti, ipak ne bi trebalo navikavati decu da mogu da dobiju sve što požele. Međutim ove poznate ličnosti ne slažu se sa tim. Oni ne pitaju koliko košta, ako to izmami osmeh njihovim naslednicima.

Zabava 17.03.2015 | 09:03
Djeca Holivuda

1) SURI KRUZ

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms pod budnim je oko javnosti. Kada je naslednica holivudskih zvezda poželele da ima kuću na drvetu, njeni roditelji su se potrudili da mezimici ispune želju. Suri je dobila kućicu na drvetu, ali ne običnu.
Njena "kućica" ima priključak za vodu i struju i luksuzne tepihe, a koštala je samo 100.000 dolara. Doduše, od kada se razvela od Toma Kruza, Kejti Holms se trudi da njena mezimica živi običnim, prizemnim životom.
Jedna od najfotogarfisanijih devočica u Holivudu, već sa tri godine proglašena je za modnu ikonu, a u njenom gardaroberu nalazi se odeća najpoznatijih dizajnera današnice vredna nekoliko stotina hiljada dolara.

2) LUIS BULOK

Mora da je jako teško biti sin oskarovke Sandre Bulok. Za prvi rođendan, poznata mama svom usvojenom sinu kupila je sliku Endija Vorhola vrednu 14.000 dolara. Ma koliko da je vredan ovaj poklon, za prvi rođendan je krajnje nepotreban, jer mali Luis verovatno nije svestan šta je dobio od mame.

3) MAKS I EMA

Kada su bili mali, blizanci Ema i Maks, igrali su se sa dijamantskim zvečakama. Da, dobro ste pročitali. Slavan latina nije smatara da su obične zvačke dovoljno dobre za njene mezimce, pa ih je častila zvečkama ukrašenim dijamantima. To nije sve. Džej Lo unajlmila je nekoliko maserki za svoju decu i čitav tim obezbeđenja za koji mesečno izdvaja 60.000 dolara. Ni to nije sve. Poznata mama svoju decu častila je ponijima.

4) NORT VEST

Opravdano ili ne, njena mama je jedna je od najfotografisanijih ličnosti na planeti u ovom trenutku. Mala Nort Vest, ćerka starlete Kim Kardašijan i repera Kanje Vesta, parti slavnu mamu kada je oblačenje u pitanju, pa iako nema ni dve godine, već uveliko nosi bundice od krzna sa potpisom najpoznatijih dizjanera.
Modni kritičatri smatraju da je to preterano, a nisu retki ni negativni komentari zato što Kim, uklapajući njenu garderobu sa svojom, često dete oblači u crno. Ni tata ne štedi na svojoj mezimici. Reper je potrošio više od 74.000 dolara za božićni poklon svojoj devočici, koji je uključivao i tijaru sa dijamantima.

5) ZAHARIJE

Kad su Elton Džon i njegov partner postali roditelji malog Zaharija 2011. godine, slavni pevač odlučio je da kupi manji stan koji se nalazi odmah do stana u kome žive, a koji je namenio svom sinu kao njegovu "malu jazbinu". Ta "mala jazbina" Eltona je koštala 2 milona dolara, ali to nije predstavljao problem. Kako Zaharije ne provodi vreme sam u stanu jer je suviše mali za to, slavni pevač unajmio je dve dadilje koje su sa njim 24 sata dnevno, u slučaju da mu nešto zatreba. Ovaj bračni par ima još jednog sina, dvoipogodišnjeg Elija Džozefa.

Izvor: Blic žena

Komentari / 0

Ostavite komentar