Акојон: Ово у животу нисам доживео!

Американац Џош Акојон одушевљен је подршком навијача коју су он и Партизан имали у победи против Задра.

Кошарка 17.03.2015 | 11:40
Акојон: Ово у животу нисам доживео!

Плејмејкер је на свом дебију постигао 16 поена и одушевио "гробаре", који су с друге стране оставили велики утисак и на њега.

"Био сам можда мало уморан на почетку, али одлично се осећам, све време сам имао подршку саиграча, али и навијача који су нам улили велику енергију. Искрено, ово је најбоља публика пред којом сам играо. Никада нисам осетио такву подршку", рекао је Акојон за "Вечерње новости".

Американац је имао савршен почетак каријере у црно-белом дресу, погодио је тројку већ из првог шута у Пиониру.

"Када сам "испалио" први шут, док је лопта летела ка кошу, знао сам да ће "полудети" ако погодим. Нисам размишљао шта ће бити ако будем неуспешан, јер сам осетио да иде у мету. Заиста је невероватан осећај када знате колико вас људи подржава, не само мене, већ цео тим", одушевљен је Американац.

Иако је у Београду тек десетак дана, у недељу није деловао као да се тек уклапа у тим Душка Вујошевића.

"Много су ми помогли саиграчи. Саша (Павловић), Маки (Мачван), Драган (МИлосављевић) све време комуницирају са мном, кажу ми да се смирим, да нема разлога за притисак и да ће све доћи на место. Заиста помаже када имате такве играче поред себе", истакао је Акојон.

Следећег викенда Партизан очекује један од кључних мечева сезоне, гостовање Будућности у последњем колу регуларног дела АБА лиге. У игри је предност домаћег терена у плеј-офу.

"Велика утакмица је пред нама. Биће притисак, али морамо да се потрудимо да наметнемо наш стил и победимо. Имамо довољно времена до недеље да се припремимо", сматра нови миљеник Пионира.

Коментари / 0

Оставите коментар