Проговорила о третману који је заинтригирао јавност

Прослављена југословенска лото девојка Сузана Манчић ових дана заинтригирала је све фамозним орошавањем вагине.

Забава 14.03.2015 | 10:47
Проговорила о третману који је заинтригирао јавност

За РТЛ Телевизију је појаснила шта тачно значи тај појам.

Секс симбол и у шестој деценији живота успева да узбурка медијску сцену. Пошло јој је то за руком и прошле недеље када је испричала да је оросила вагину.

- Вагинално орошавање је старословенска метода коју су наше бабе користиле. То је испирање лековитом водом", појаснила је Сузана Манчић.

Циљ јој је био, тврди, да упозори на балкански однос према женама.

- Толико смо затрпани рекламама за побољшање потенције, те шљива никад не пада, те пада те немојте да вам пада. Значи, све је подређено мушкарцима и мушком свету, а ми жене би, вероватно, требало да будемо невине до краја живота", додала је.

Старе методе помлађивања нису једини третмани којима се Сузана подвргнула. Било је ту још третмана.

- Ја сам у раној младости оперисала нос. Сада кад погледам, питам се зашто сам га оперисала, био је леп. Али добро. Имам имплантанте већ скоро тридесет година и нећу их мењати јер су добри и кориговала сам доње подочњаке, искрено је одговорила.

Истиче, међутим, да ниједан од тих третмана не би имао резултата да нема оног основног - сексепила. Што се Сузане тиче, њега свака жена мора да буде свесна.

- Секс симбол нису ни велике груди, ни уста. Сексепил је нешто што жена носи у себи, можда и несвесно. Ја свог сексепила и лепоте нисам била свесна кад сам била млада, признала је.

Открила је и шта мисли о жени коју многи сматрају секс симболом данашњице.

- Знате шта, Северина јесте згодна, јесте сексепилна, али ми је некако много мушкобањаста, рекла је.

Извор: Супер жена

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дудо драга

14.03.2015 21:11

Те би је до оросавања јер си одморна, пуна пара и докона. Да се ти уморис радом и да се навецер увуцес у 20 квадратних метара молила бих Бога да се окупас и легнес сама и у миру. Народ мора несто цитати и с нецим се поредити. Надајмо се да дјеца не цитају ова оросавања, сљиве итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНКЕТА

14.03.2015 21:24

ПРАВИЛИ АНКЕТУ ПО ХЕРЦЕГОВИНИ, МУШКАРЦЕ ПИТАЛИ "да ли би спавали са Северином"?. Преко 80% одговорило " НИКАД ВИШЕ".

ОДГОВОРИТЕ